آدرس : تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان بخارست، کوچه 6 ، پلاک 22، واحد 7       تلفن :   02188539720 

جستجو

آیا ارتودنسی دندان ایمپلنت شده امکان پذیر است؟

زمان تقریبی برای مطالعه: 3 دقیقه
۰
(۰)

ارتودنسی و  کاشت ایمپلنت دندان دو روش درمانی در دندانپزشکی هستند که برای اصلاح مشکلات دندانی و فکی استفاده می‌شوند. ارتودنسی برای مرتب و ردیف کردن دندان‌ها و ایمپلنت برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته. اما آیا می‌توانیم همزمان ارتودنسی و ایمپلنت کنیم؟ یا برای مثال، آیا می‌توانیم دندانی که پیش‌تر ایمپلنت کردیم را ارتودنسی کنیم؟

تماس با کلینیک دکتر بنیانیان | آدرس و شماره تلفن کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان

ارتودنسی دندان معمولا در سنین نوجوانی و جوانی انجام می‌شود. زیرا در این سنین، دندان‌ها با راحتی بیشتری از محل رشد خود حرکت می‌کنند. در مقابل، انجام جراحی ایمپلنت دندان معمولا به افراد زیر ۲۲ سال توصیه نمی‌شود. چرا که تا پیش از این سن، رشد استخوان فک کامل نشده است.

این مقاله از کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان، فرصت مناسبی برای بررسی شرایطی است که در آن، فردی که پیش از این دندان خود را ایمپلنت کرده، قصد دارد تا از خدمات ارتودنسی استفاده کند.

ارتودنسی دندان ایمپلنت شده

به طور کلی، مانعی برای ارتودنسی بعد ایمپلنت وجود ندارد. اما باید توجه داشته باشید که  ارتودنسی قادر به حرکت و جا به جا کردن ایمپلنت دندان شما نخواهد بود. چرا که پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش میخورد و دیگر قابل حرکت نیست.

ریشه‌ی دندان‌های اصلی شما، در بافت گوشتی قرار دارد. به همین دلیل با اعمال فشار توسط دستگاه‌های ارتودنسی جابه‌جا می‌شوند. اما پایه ایمپلنت، یک پیچ فلزی است که به استخوان فک جوش خورده و به بخشی از آن تبدیل شده است. لذا انتظار حرکت کردن آن غیر معقولانه است.

ارتودنسی دندان ایمپلنت شده

شرایط انجام ارتودنسی دندان ایمپلنت شده

برای انجام ارتودنسی دندان ایمپلنت شده، لازم است شرایط زیر وجود داشته باشد:

  • ایمپلنت ها باید کاملا ثابت باشند و حداقل ۶ ماه از زمان کاشت آن‌ها بگذرد.
  • دندان‌های اطراف ایمپلنت باید سالم باشند.
  • بیمار باید شرایط عمومی مناسبی برای انجام ارتودنسی داشته باشد.

دریافت خدمات ارتودنسی و ایمپلنت دندان در تهران

کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان یکی از مراکز دندانپزشکی معتبر در تهران است که خدمات ارتودنسی و کاشت ایمپلنت دندان را به صورت تخصصی به مراجعین خود ارائه می دهد. این کلینیک با بهره‌مندی از تجهیزات و امکانات پیشرفته و تیمی از متخصصان مجرب، تمام خدمات مربوط به این ۲ درمان دندانپزشکی را با بالاترین کیفیت و دقت ارائه می‌دهد.

ارتودنسی و ایمپلنت دندان در تهران

در صورتی که قصد دارید تا از خدمات ارتودنسی یا ایمپلنت دندان در کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان بهره‌مند شوید، می‌توانید برای دریافت وقت مشاوره و ویزیت رایگان، با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۵۳۹۷۲۰ تماس حاصل نمایید و یا به آدرس کلینیک ما، واقع در تهران، میدان آرژانتی ، خیابان احمد قصیر (بخارست)، خیابان ششم غربی، پلاک ۲۲، واحد ۷ مراجعه کنید.

ابتدا ایمپلنت کنیم یا ارتودنسی؟

بهترین کار این است که ابتدا دندان‌های خود را با کمک ارتودنسی مرتب کنید و سپس نسبت به کاشت دندان از طریق روش ایمپلنت اقدام نمایید. اگر هنوز نسبت به انجام هیچ یک از این دو روش (ایمپلنت و ارتودنسی) اقدامی انجام ندادید، توصیه صد درصدی ما به شما، مطالعه کامل و دقیق مقاله‌ی “ترتیب انجام خدمات دندانپزشکی” است. چرا که ما در این مقاله، ترتیب انجام تمام خدمات دندانپزشکی را یک به یک شرح دادیم.

آیا ایمپلنت و ارتودنسی همزمان امکان پذیر است؟

اگرچه چنین حالتی کم پیش می‌آید، اما امکان انجام همزمان ایمپلنت و ارتودنسی وجود دارد. در چنین شرایطی، شما باید توسط هر دو متخصص ارتودنسی و ایمپلنت تحت نظر باشید تا این اطمینان حاصل شود که هیچ یک از این دو روش درمانی بر دیگری تاثیر منفی نمی‌گذارند.

ابتدا ایمپلنت کنیم یا ارتودنسی؟

آیا امکان ایمپلنت بعد از ارتودنسی وجود دارد؟

بله. هیچ مانعی برای ایمپلنت کردن دندانی که قبلا ارتودنسی کردید وجود ندارد. اگر آن دندان دچار مشکل است، متخصص ایمپلنت آن را می‌کشد و برای شما یک ایمپلنت دندان در جای خالی آن قرار می‌دهد.

حتی در برخی از مواقع (در شرایطی که شما دندانی را مدت‌ها قبل از دست دادید) دندانپزشک به شما پیشنهاد می‌کند تا پیش از نصب و جایگذاری پایه ایمپلنت دندان‌های خود را ارتودنسی کنید. این کار به حرکت ریشه‌های دندان کناری به موقعیت صحیح و اصلیشان کمک می‌کند و فضای کافی برای نصب ایمپلنت را به وجود می‌آورد.

مطالعه مقالات “چه کسانی نباید ایمپلنت کنند؟” و “دندان مصنوعی ثابت بر پایه ایمپلنت” نیز به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این فرایندهای درمانی در دندانپزشکی به شما کمک خواهد کرد.

مشاوره رایگان دندانپزشکی

اگر نیاز به مشاوره تلفنی دارید نام و شماره تماس خود را در فرم زیر وارد کنید. همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت.

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

Hidden
Hidden
این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

همچنین شما می توانید جهت مشاوره با شماره  ۰۲۱۸۸۵۳۹۷۲۰  تماس بگیرید.

جمع بندی نهایی

ما در این مقاله از کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان به بررسی موضوع “ارتودنسی دندان ایمپلنت شده” پرداختیم. آموختیم که بهتر است ترتیب انجام خدمات دندانپزشکی رعایت شود و ارتودنسی بعد از ایمپلنت انجام شود چرا که بعد از کاشت ایمپلنت، پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش میخورد و دیگر قابل حرکت نیست. با این حال، مانعی نیز برای انجام ایمپلنت قبل از ارتودنسی وجود ندارد.

سوالات متداول در خصوص ارتودنسی دندان ایمپلنت شده

آیا بریس‌های ارتودنسی قادر به حرکت ایمپلنت هستند؟

√ خیر. ایمپلنت‌ها مستقیما به استخوان متصل شدند. به همین دلیل امکان جابجایی آن‌ها وجود ندارد.

آیا ممکن است ارتودنسی با مرتب کردن دندان نیاز به ایمپلنت دندان را از بین ببرد؟

√ اگر چه این اتفاق زیاد متداول نیست، اما در صورتی که فضای خالی بین دو دندان کم باشد، ممکن است ارتودنسی با مرتب کردن دندان‌ها، نیاز به انجام ایمپلنت را از بین ببرد.

آیا می‌توانیم هر دو فرایند ارتودنسی و کاشت ایمپلنت را نزد یک پزشک انجام دهیم؟

√ خیر. ارتودنسی دندان فقط توسط متخصص ارتودنتیست انجام می‌شود. در حالی که کاشت ایمپلنت توسط یکی از متخصصان دندانپزشکی در رشته‌های جراحی فک و صورت، پروتزیست و پریودنتیست صورت می‌گیرد.

هزینه ایمپلنت و ارتودنسی چقدر است؟

جهت مطالعه مقالات “هزینه کاشت ایمپلنت دندان ” و “هزینه ارتودنسی دندان” کلیک کنید.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز ۰ / ۵. تعداد آرا: ۰

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک گذاری مطلب در:

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب و مقالات مرتبط :